Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Почався конкурс професійних музикантів "Нове Покоління", який оголосив Фонд Розвитку Української Музики.

Почався конкурс професійних музикантів "Нове Покоління", який оголосив Фонд Розвитку Української Музики.
442259 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фонд Розвитку Української Музики оголосив старт нового конкурсу для професійних музикантів, гуртів і виконавців:
НОВЕ ПОКОЛІННЯ 2021 (Весна)

До участі в конкурсі запрошені всі професійні гурти, виконавці та музиканти нашої країни, які відчувають що їм необхідна підтримка та допомога у зйомці відеокліпу та просуванні пісні(відеокліпу) в цифрових та ефірних медіа.

В якості підтримки музикантів, артистів та гуртів Фонд Розвитку Української Музики надає дві категорії призів:
1. Головний Приз Конкурсу – зйомка відеокліпу для переможця на пісню яка набрала найбільше балів в результаті голосування Ексертної Ради, де Фонд Розвитку Української Музики бере на себе організаційні, фінансові обов'язки та займається просуванням готового відеокліпу в медіа та мережі Інтернет. Головний Приз – один в кожному конкурсі.
2. Перший Приз Конкурсу – зйомка студійного музичного демо-відео на пісню, яка набрала достатню кількість балів, в результаті голосування Ексертної Ради. Витрати на створення студійних музичних демо-відео та організацію цих зйомок повністю бере на себе Фонд Розвитку Української Музики. Крім зйомки цих студійних музичних демо-відео, Фонд займається «просуванням» пісень, що увійшли до списку власників Першого Призу Конкурсу. Під «просуванням» мається на увазі розсилка пісень на центральні та регіональні радіостанції та розміщення в мережі Інтернет на платформах Фонду. Призів конкурсу може бути від одного до дванадцяти. Це число залежить від рішення організаторів в кожному конкурсі.

До складу Експертної Ради конкурсу «Нове Покоління» у 2021 році входять:
 Олег Ходачук – продюсер, Президент Фонду Розвитку Української Музики, Сергій Танчинець – Лідер гурту «Без Обмежень», Ігор Кондратюк – продюсер, телеведучий, Роман Давидов – програмний директор "Країна FM", Максим Яковенко - продюсер радіо «Промінь» FM, Ігор Панасов – директор з розвитку премії “YUNA”, Мілош Єліч – музикант, аранжувальник, саундпродюсер, учасник гурту «Океан Ельзи», Роман Муха – продюсер, Голова Фонду Розвитку Української Музики.

Прийом заявок триватиме до 31 травня 2021 року

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись на фейсбук сторінці Фонду Розвитку Української Музики: https://www.facebook.com/101944268341533/posts/235489371653688/

Благодійна організація Фонд Розвитку Української Музики (Музичний Фонд) — недержавна установа, заснована у вересні 2020 року. Головними задачами Фонду є мінімізація культурних втрат країни в сфері сучасної популярної музики, підтримка та допомога молодим творчим одиницям (музиканти, виконавці, гурти, композитори), пошук та підтримка музичного продукту який відповідає наступним критеріям: сучасний, інноваційний, мелодійний, трендовий (модний), молодіжний, придатний для масової аудиторії. Крім того, до задач Фонду входять - популяризація української музики та українських музичних брендів.

Теги: фонд розвитку української музики,музичний фонд,нове покоління,нове покоління 2021,музичний конкурс нове покоління
Автор: Роман Муха

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео