Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фонд Розвитку Української Музики почав випуск нового телевізійного музично-розважального проекту «БРАВО».

Фонд Розвитку Української Музики почав випуск нового телевізійного музично-розважального проекту «БРАВО».
238820 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ця програма знайомить аудиторію з музичними гуртами та виконавцями України. Автором та ведучим цього телепроекту став
відомий продюсер та музичний експерт Роман Муха. "Ми разом з Музичним Фондом хочемо показати людям, наскільки наша земля багата талантами - каже Роман Муха, - скільки неймовірно гарної музики створюють наші співвітчизники, які розкішні голоси народжує наша країна, який високий професійний рівень наших музикантів та артистів."

В новій годинній програмі «БРАВО» Роман Муха показує музичні виступи та з допомогою коротких інтерв'ю знайомить глядачів з кращими представниками українського шоу-бізнесу. Але в програмі беруть участь не тільки відомі артисти: "Великий відсоток учасників нашої програми становитимуть нові перспективні або просто цікаві імена. Можливо, це будуть зовсім не знайомі широкій аудиторії музиканти і гурти, але однозначно варті її уваги. Проводячи багато часу у музичних студіях та концертах, я розумію, що більшість наших музичних коштовностей до тепер не відомі широкому глядачу" - говорить Роман.

Гостем першого випуску програми «БРАВО» став співак KISHE з акустичною програмою. Подивитись випуск програми можна за посиланням:


"До виробництва програми ми залучили дуже сильну команду" – розповідає Роман Муха,- "завдяки старанням багатьох людей вдалось створити якісний і дуже атмосферний продукт. Ми що називається «запарились» зі звуком, тому програму можна дивитись і слухати на хорошій акустичній системі або в якісних навушниках. Саме в цьому випадку, глядач отримає повну насолоду від перегляду програми «БРАВО». Якраз про це ми і мріяли! Без підтримки Фонду Розвитку Української Музики і багатьох наших друзів – цей проект був би неможливим"

На сьогоднішній день досягнуто домовленість про трансляцію програми «БРАВО» з 33 регіональними та супутниковими телеканалами України. Також глядачі будуть мати можливість переглянути цей телепроект на платформі Youtube.

Теги: фонд розвитку української музики,програма "Браво",музичний фонд,KISHE,телепрограма,роман муха
Автор: Роман Муха

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео