Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Співачка ALYOSHA презентувала відео на трек LEBEDI

Співачка ALYOSHA презентувала відео на трек LEBEDI
385131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Трек LEBEDI увійде до п'ятої студійної платівки співачки. Робота алегорично розповідає про діаметрально протилежні людські якості: "Люди часто є чорними воронами — егоїстами в думках і вчинках. Однак любов перероджує тих самих людей на білих лебедів, вони стають милосердними і доброзичливими. В цьому ми всі однакові, тому що у кожного з нас є можливість розвиватися духовно, а не бути у полоні задоволень свого тіла», — впевнена ALYOSHA.

На підтримку релізу артистка відзняла кліп, над яким працював режисер Ярослав Савчак. Також до створення відео був запрошенний відомий український хореограф-постановник Олександр Лещенко і його трупа театру танцю Foresight. За задумом творчої групи відео виконано в середньовічному стилі.



Задля реалізації ідеї, локацією для зйомок кліпу LEBEDI послугував Свірзький замок, що на львівщині. На подвір'ї замку з п'ятисот річною історією, команда ALYOSHA ретельно відтворила антураж середньовіччя: від костюмів до устрою життя. В десятигодинних зйомках було задіяно більше 40 людей.

 

 

Теги: alyosha,lebedi,альоша,лебеді, українська музика
Автор: Роман Муха

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео