Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оксана Білозір дала екслюзивне інтерв'ю для програми "Легенда з Романом Мухою"

Оксана Білозір дала екслюзивне інтерв'ю для програми "Легенда з Романом Мухою"
247390 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народна артистка України, політик і громадський діяч Оксана Білозір дала розширене інтерв'ю програмі "Легенда" де дала відповіді на цілий ряд питань, що стосуються її творчого шляху та сторінок біографії. 

Подивитись повне інтерв'ю можна за посиланням: 

">

Оксана Білозір ділиться своїм життєвим сценічним досвідом та розповідає чому Україна - це серце планети? Як скоро ми можемо втратити Чорнозем? Чому сучасні артисти не зможуть зробити стільки концертів, як артисти старшого покоління? Чому в день народження Оксани її батько стріляв з рушниці? Що приходилось писати в КГБ? Чому перша зустріч з братом відбулась через десятиліття після дитячих років?

Як зізнається в кінці інтерв'ю гостя програми, - "Багато фактів було розказано вперше саме в цьому інтерв'ю, оскільки прийшов час і можливість їх оприлюднити". Це стосується як деяких фактів із сімейного життя, так і невідомих деталей драматичного періоду життя Оксани Білозір, коли її було отруєно, після чого співачка провела рік у лікарні.

"Це було Інтерв'ю яке мене вразило," - написав Роман Муха у своєму пості в мережі Facebook, - "після якого я відчував змішані почуття: повагу, вдячність, піднесення, натхнення! "

 

 

 

Теги: Оксана Білозір,роман муха,легенда,легенда з романом мухою,фонд розвитку української музики,програма легенда
Автор: Роман Муха

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео