Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аліна Паш випустила нову пісню у колаборації з діджеєм

Аліна Паш випустила нову пісню у колаборації з діджеєм
10089 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий трек, що тільки-но вийшов, увійде в мініальбом співачки. І хоча пісня тільки вийшла, частинку її можна було почути ще раніше.

Аліна Паш – це молода, але вже достатньо відома виконавиця в Україні. Вона стала відомою завдяки 6-му сезону шоу "X-Фактор", що виходив у 2015 році (цей же сезон приніс українській музиці ще одного популярного зараз виконавця - MELOVIN). Дівчина співала завжди, співпрацювала навіть зі "СКАЙ" та Іриною Білик. Після третього місця в "Х-факторі" якийсь час її не було чутно, але потім з'явився трек "Bitanga", що просто розривав топи. І з цього моменту стало зрозуміло, в якому напрямку піде творчість співачки далі – хіп-хоп з нотками попмузики та відчутними етнічними мотивами.

Нова пісня має назву "Мотанка". У своїй вже відомій манері співачка зачаровує слухача, вводячи мотивами пісні майже в транс. Окрім пісні вийшло й lyrics-відео.

Раніше шматочок цієї пісні вже можна було почути в одній із реклам кросівок, де знімалася Паш. Тепер же пісня вийшла повністю й увійде в альбом "Норов", який створюється спільно з діджеєм та саундпродюсером Pahatam (Євгеном Яременком). Цей альбом вийде вже незабаром – 10 грудня, та міститиме чотири пісні.

Як розповідає сама співачка, робота над треком була швидкою та повною натхнення. У неї вдома багато етнічних мотивів, серед яких є і ляльки-мотанки. Саме вони стали тим, що підштовхнуло її написати цю пісню. Вокал вона записувала сама, вдома. І з її слів, пісня буквально сама створилася, за дві години й текст, і музика. Дівчина уявила себе "карпатською Леді Гагою". І дійсно, чимось за стилем та подачею в пісні вийшло схоже на цю співачку.

Альбом вийде на лейблі Pahatam. Це новий лейбл, де власник, Євгеній Яременко співпрацюватиме з незвичайними для себе жанрами та музикантами.

Ну а пісню вже можна почути на всіх стрімінгових майданчиках.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео