Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Памела Андерсон створила етичне взуття

240547 ПЕРЕГЛЯДІВ

Памела Андерсон, відома не лише своєю сексуальністю, але й активною громадянською позицією, запропонувала вегетаріанцям та захисникам тварин абсолютно етичне взуття, для створення якого не використовується натуральна шкіра.

Вже багато років зірка “Рятувальників Малібу” Памела Андерсон відома не лише своїм незвичайним бюстом, але й етичним ставленням до тварин. Вона є правою рукою відомої захисниці тварин Бриджит Бардо, а тепер вирішила створити власну колекцію взуття, для виготовлення якого не потрібно завдавати шкоди живим істотам.

Разом з відомим французьким брендом Памела Андерсон розробила лінію взуття, для створення якого використовуються сучасні якісні матеріали штучного походження, у тому числі нейлону та органічного скла. Туфлі від Андерсон недешеві — їх вартість варіюється від 450 до 750 євро. Актриса-активістка пояснює таку ціну високою якістю матеріалів, які використовуються для виготовлення взуття. До того ж частина коштів, які Памела Андерсон отримає від продажу взуття, піде на рахунок фонду захисту прав тварин, який очолює актриса.

Побачити взуття від Памели Андерсон на європейських прилавках етичні модники зможуть вже цією зимою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео