Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джастін Бібер прикрасив обличчя татуюванням

Джастін Бібер прикрасив обличчя татуюванням
134997 ПЕРЕГЛЯДІВ

Популярний співак Джастін Бібер послідував зірковій моді і зробив на обличчі татуювання. Артист похвалився своїм новим іміджем, виклавши фотографію крупним планом у своєму мікроблозі одразу після відвідування тату-салону.

Канадський співак Джастін Бібер вирішив змінити імідж, тому зробив татуювання на обличчі. Молодий виконавець набив невеличкий хрестик біля ока, у цьому, за словами зірки, він є послідовником інших великих музикантів.

Ініціативу молодого співака підтримав його друг-фотограф Джо Терміні, який склав компанію зірці і зробив таке саме зображення.

Підписники мікроблогу співака неоднозначно відреагували на новий імідж улюбленця: деяким користувачам сподобалося татуювання, але окремі прихильники висловилися негативно, засудивши обновку зірки. Окремі користувачі зауважили, що татуювання Джастіна Бібера настільки маленьке, що вони навіть не помітили його на фото.

За зізнанням молодого співака, його давньою мрією було прикрасити своє тіло татуюванням, тож лише тепер, коли зірці виповнилося 22 роки, він наважився на це.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео