Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Червона помада та максимальна природність: що ще зробило Ембер Херд найгарнішою жінкою світу?

Червона помада та максимальна природність: що ще зробило Ембер Херд найгарнішою жінкою світу?
189308 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після того, як вчені безапеляційно підтвердили власними дослідженнями той факт, що 30-річна американська акторка Ембер Херд – найкрасивіша жінка світу, beauty-блогери з усіх куточків планети почали аналізувати ті образи, котрі Ембер обирає для червоних доріжок і повсякденного життя, та її оригінальний зірковий стиль у будь-якій ситуації.

Головним make-up-помічником для голлівудської красуні, мабуть, назавжди залишиться червона помада. Її різноманітні відтінки міс Херд використовує для кожного виходу у світло софітів і, тим самим, суттєво економить свій час на макіяжі, оскільки саме червона помада здатна не тільки освіжити дівочий образ, а й акцентувати увагу на натуральній красі.

Не полюбляє акторка важкі та складні зачіски, котрі лише обтяжують її образи та лишають будь-якої елегантності. Натомість, для свого золотистого волосся Ембер обирає максимально прості укладки, віддаючи перевагу недбало, але сексуально розсипаним по плечам пасмам. Такий прийом акторки вже встиг стати справжнім модним трендом серед зіркових жителів Голлівуду, котрі все частіше обирають прості зачіски «від міс Херд».

Свої зелені очі зірка підкреслює точними чорними стрілками або віддає перевагу світло-бронзовим тіням, котрі роблять погляд Ембер ще спокусливішим. А трохи хайлайтеру і жодного переборщування з рум'янами чи тональним кремом допомагають обличчю акторки завжди залишатися максимально природнім. Цьому правилу красуня невідступно слідує, навіть просто крокуючи вулицею у звичайних джинсах та футболці. Котрі, до речі, теж встигли перетворитися на вибір більшості знаменитостей у якості повсякденної уніформи.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео