Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шик і блиск: улюблені сценічні костюми Тіни Кароль

Шик і блиск: улюблені сценічні костюми Тіни Кароль
27463 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Як свідчать слова однієї з пісень Тіни Кароль: "здатися ти завжди встигнеш", але ніхто не зміг встояти перед красою голосу і шикарним платтям співачки.

     Цього разу сольна програма проходила в столиці Білорусі - Мінську. Українська співачка виступала в Палаці Республіки з програмою, котра так і називалася "Сдаться ты всегда успеешь».

     Блескуче зявилась дівчина в своїй ефектній золотій сукні у паєтках від модного будинку Marc Jacobs. Незважаючи на свою міді довжину і рукав три чверті, вбрання виглядало дуже сексуально завдяки відкритому декольте і крою, який повністю повторював фігуру співачки. На такому тлі, охайні чорні лакові босоніжки виглядали дуже непримітно.

     Доповнює образ матова червона губна помада і укладання з пишних кучерів. До речі, дівчина розповіла що найближчим часом запустить свою лінію матових помад, які по ціновій політиці будуть доступні всім бажаючим. Виготовлятимуть косметику в столиці Білорусії, а бренд буде носити її ім'я.

     Звичайно ж, на сцені красувався і відомий для шанувальників і шанувальниць лаковий плащ від Christian Dior. Він не менш яскраво переливався у променях світла, ніж далеко нескромна сукня Кароль.

     У цей вечір співачка нагадувала фатальну дівчину Бонда. Гості концерту брали участь у флешмобах для підтримки атмосфери та двічі викликали її заспівати «на біс».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео