Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дитяча сукня на дитячому вокальному шоу

Дитяча сукня на дитячому вокальному шоу
244453 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Нещодавно в усьому світі прогримів бум з виходом гри для мобільних телефонів за мотивами дитячого мультфільму під назвою «Pokemon». На вулицях міста, в кафе і навіть у державних будівлях можна було зустріти людину, яка влаштовала «полювання» на мультяшного героя.

     Офіційно в Україні ця гра так і не вийшла, але місцеві умільці знайшли спосіб як її завантажити на свій гаджет. Вона «зловила в свої мережі» чимало шанувальників на нашій планеті, але втратила свою актуальність майже так само швидко.

     Зовсім забувши про нещодавню тендецію, глядачі телевізійного шоу цієї неділі «Голос.Діти-3» будуть спостерігати за вельми незвичайним вбранням телеведучої Каті Осадчої. Вона одягла яскраво жовту сукню кольору ніби Пікачу, яка обшита аплікаціями з героїв мультфільму. На плечах у ведучої красуються два великих червоних банта.

     Стало відомо, що дизайнером цього дивовижного вбрання був український дизайнер Андре Тан.

     Напарник і співведучий Юрій Горбунов виглядав менш ексцентрично, він одягнений в класичний костюм синього кольору і блакитну сорочку з білим коміром. Такий образ завершують білі, не зовсім класичні кеди, і яскрава хустинка в кишені піджака.

     Тренер вокалістів, нова зірка українського шоу бізнесу - співак Monatik, зазначив цікаве плаття ведучої, за його словами «прекрасне».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео