Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ніщо не вічне: акторка Кім Кеттролл виглядає значно старіше

Ніщо не вічне: акторка Кім Кеттролл виглядає значно старіше
135955 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Прославившись на весь світ завдяки серіалу і фільмів під назвою «Секс у великому місті», акторка Кім Кеттролл запам'яталася як приваблива німфоманка Саманта.

     Нерідко у серіалі вона виблискувала у відвертому яскравому вбранні, демонструючи чудову фігуру і витончені форми. Незважаючи на свій вік, героїня виглядала доглянутою та набагато молодшою чим була насправді. Саме такою її запам'ятали шанувальники відомого мільйонам дівчат серіалу і, у подальшому, продовженню у вигляді двох частин фільму.

     У своєму блозі Кім Кеттролл опублікувала фотографію з подорожі по Австралії. Жінка написала що хоче дати відпочити своєму обличчю у цей час від косметики, адже постійний професійний грим не позитивно впливає на шкіру. Таким знімком вона шокувала своїх шанувальників, вони помітили, що на ньому добре видно що Кетролл помітно постаріла, і від тієї сексуальної Аманди практично нічого не залишилося. Більшість підписників вважає, що якщо ти - відома акторка, значить завжди повинна виглядати на мільйон.

     Але утворився і другий «табір», який повністю підтримав жінку, на їхню думку, кожна людина у праві влаштовувати повний відпочинок для себе так, як вважають за потрібне.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео