Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Злата Огнєвіч критикує власну зовнішність

Злата Огнєвіч критикує власну зовнішність
56950 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома українська поп-виконавиця Злата Огнєвіч має претензії до власної ваги. Співачка розповіла, що планує ще більше пострункішати, та поділилася своїми секретами правильного харчування.

Злата Огнєвіч викликає загальне захоплення не лише своїми вокальними даними, але й стрункою і водночас спортивною фігурою. Однак українська виконавиця дуже сувора до себе, тому має претензії до власної ваги. Як поділилася Злата, який нещодавно виповнилося 32 роки, її вага на даний момент складає 54 кілограми. Співачка зізналася, що планує схуднути до 52 кг.

Окрім регулярних фізичних вправ, Злата приділяє значну увагу харчуванню. Зірка має суворі обмеження у раціоні. Нещодавно до заборонених для неї продуктів додалися м'ясо та молочні вироби. Як розповідає сама Злата, веганська дієта значно поліпшує зовнішній вигляд та самопочуття. Таку систему харчування вона радить усім жінкам, які стежать за своєю зовнішністю та мріють продовжити молодість і залишатися стрункими.

Як зізналася сама поп-виконавиця, перехід на веганство було для неї важким. Однак згодом вона відчула користь для здоров’я. Допомогло Златі те, що вона відкрила для себе безліч смачних овочевих страв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео