Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Діана Арбеніна дивує своїм новим образом

Діана Арбеніна дивує своїм новим образом
186182 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рок-співачка Діана Арбеніна кардинально змінила імідж. Лідер гурту «Ночные снайперы» заради образу у новому кліпі на пісню «Это не мне» стала білявкою. 


Рок-співачка Діана Арбеніна кардинально змінила імідж. Лідер гурту «Ночные снайперы» заради образу у новому кліпі на пісню «Это не мне» стала білявкою. Цей стиль є тимчасовим, однак нова Арбеніна дуже шокувала своїх прихильників.
Заради створення незвичного іміджу фронтвумен рок-гурту «Ночные снайперы» вдалася до експерименту – пофарбувала волосся у білявий колір. Прихильники співачки шоковані такими змінами, однак визнають, що новий колір дуже личить рок-зірці.
Зміна кольору волосся – не єдина жертва, до якої Діані Арбеніній довелося вдатися заради створення кліпу. Процес зйомок відеороботи тривав протягом цілого дня, крім того Арбеніній довелося просидіти на залізній бочці більше 10 годин. Загалом зйомки далися учасникам гурту важко, однак Діана Арбеніна не шкодує про витрачені зусилля і сподівається на те, що кліп буде хорошим і цікавим. У новій роботі гурту, за словами Арбеніної, буде чимало провокації, тому кліп має привернути увагу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео