Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Польща поступилася Аргентині, але вийшла у плей-офф ЧС-2022 завдяки Саудівській Аравії – Мессі не реалізував пенальті

Польща поступилася Аргентині, але вийшла у плей-офф ЧС-2022 завдяки Саудівській Аравії – Мессі не реалізував пенальті
216911 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірні Аргентини та Польщі пробилися до 1/8 фіналу чемпіонату світу.

 

ЧС-2022. Група С

Польща – Аргентина – 0:2

Голи: Макаллістер, 46, Альварес, 67

Нереалізований пенальті: Мессі, 39

Саудівська Аравія – Мексика – 1:2

Голи: Аль-Давсарі, 90+5 – Мартін, 47, Чавес, 52

Аргентина з перших хвилин напосіла на ворота поляків, а "Кадра" прийняла свою роль, практично не намагаючись навіть переходити центр поля. Войцех Щенсни парирував один удар за іншими, назбиравши за тайм вражаючі 9 сейвів, серед яких і відбитий пенальті.

Арбітр після перегляду повтору призначив дуже суперечливий одинадцятиметровий за фол Щенсни на Мессі. Утім, польський голкіпер не дозволив Ліонелю відзначитися, витягнувши м’яч у неймовірному стрибку. Раніше поляк відбив пенальті і в матчі проти Саудівської Аравії.

Та після цього хід гри не змінився – аргентинці продовжили тиснути і таки досягли свого вже на початку другого тайму. Півзахисник Брайтона Алексіс Макаллістер забив свій перший гол за збірну Аргентини. З меж карного майданчик він пробив під самісіньку штангу – не дотягнувся навіть Щенсни.

Невдовзі форвард Манчестер Сіті Альварес подвоїв перевагу "альбіселесте" і дозволив аргентинським вболівальникам видихнути з полегшенням. А от польським ще довелося похвилюватися.

У паралельному матчі Мексика до останнього вигравала у саудитів 2:0. За таких обставин у мексиканців та поляків були абсолютно рівні показники. "Кадра" виходила далі лише завдяки меншій кількості жовтих карток. Та в компенсований час саудити змогли відзначитися, остаточно вбивши інтригу.

В 1/8 фіналу Аргентина зіграє з Австралією, а Польща проти Франції.

Джерело

Теги: Головні новини ,Новини ,Новини спорту,Спорт,Новости спорта,спорт,ЧС-2022 ,Чемпіонат Світу,ЧС 2022,Чемпіонат,Чемпіонат Світу 2022,Favbet ,Войцех Щенсни ,Аргентина ,Польща,Польща – Аргентина,Ліонель Мессі ,Ліонель Мессі Вікіпедія,Ліонель Мессі,Мессі,Мессі Вікіпедія,Спортивні новини,Спортивные новости,футбол,Новости футбола, новини футболу,Група С,Польща – Аргентина – 0:2,Макаллістер, Альварес,Саудівська Аравія – Мексика – 1:2,Аль-Давсарі, Мартін, Чавес,Кадра,Манчестер Сіті ,Манчестер Сіті Вікіпедія,Аргентина - Саудівська Аравія,Саудівська Аравія,альбіселесте, Мессі не реалізував пенальті, Мессі пенальті, пенальті
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео