Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Франція подала скаргу до ФІФА – федерація не згідна зі скасованим голом Грізманна

Франція подала скаргу до ФІФА – федерація не згідна зі скасованим голом Грізманна
184272 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірна Франції не згідна з результатом матчу проти Туніса в рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу в Катарі.

Федерація футболу Франції вимагає пояснень ФІФА через дії арбітра. Він вже після фінального свистка вирішив переглянути повтор з голом Антуана Грізманна у додатковий час та скасував взяття воріт.

Французи переконані, що так не можна було робити, оскільки Туніс вже розіграв м'яч і гра поновилася. А за таких умов протокол VAR забороняє перегляд відео.

"Ми написали скаргу щодо гола Антуана Грізманна, який помилково не зарахували, на наш погляд. Ця скарга має бути відправлена до ФІФА протягом 24 годин після закінчення матчу. Якщо гра відновилася, суддя не має права скористатися VAR, за винятком ситуації з вилученням гравця", – наводить заяву Федерації футболу Франції Eurosport.

До слова, Франція забезпечила собі вихід до плей-офф з першого місця. Тому на матч з Тунісом вийшов резервний склад, який завершився поразкою французів з рахунком 0:1.

Джерело

Теги: Спорт,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,Туніс - Франція ,Туніс,Франція,Новини ,Антуан Грізманн ,Грізманн,Антуан Грізманн Вікіпедія,Грізманн Вікіпедія,Франція ,ЧС-2022 ,ЧС 2022 ,ЧС,Чемпіонат,Чемпіонат Світу 2022 ,Чемпіонат Світу ,ФІФА,Федерація футболу Франції,Федерація футболу ,VAR,Арбітр скасував гол Грізманна,Катар,гол Грізманна,гол
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео