Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Двигуни «Honda» наздоганяють потужність «Ferrari»

Двигуни «Honda» наздоганяють потужність «Ferrari»
243307 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародна японська промислова компанія-гігант «Honda» планує перечекати ще декілька етапів «Формули-1», перш ніж взятися за впровадження своєї секретної оновленої системи для гоночних болідів. Варто відзначити, що перед цим виробник повністю оновив двигун внутрішнього згорання у Сільверстоуні, що значно покращило роботу системи енергетичної рекуперації.

Співробітники підрозділу «Honda» у «Формулі-1» кажуть, що вищезазначене оновлення системи є пріоритетним для японського виробника і тестові результати цього впровадження були дійсно вражаючими. Проте, перш ніж продемонструвати їх широкому загалові, необхідно провести ще декілька тестів.

Професійний гонщик Карлос Сайнс, спираючись на власний досвід співпраці з «Honda», відзначив майстерність та професіоналізм японців, додавши, що їхні двигуни вже майже наздогнали потужність двигунів від культової італійської компанії «Ferrari». Таку ж думку має й Фернандо Алонсо, котрий проїхав дуже швидке коло непростого гоночного треку завдяки оновленій японській системі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео