Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні з’явився новий чемпіон світу

240478 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще один український боксер досяг успіху на світовій арені: Віктор Постол, перемігши суперника з Аргентини, отримав титул чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі.

Провівши сенсаційний бій з аргентинським спортсменом Лукасом Мартіном Матіссом, український боксер Віктор Постол завоював звання чемпіона світу у напівсередній вазі за версією WBC.

Результат, з яким Постол провів бій, говорить про досить високий рівень майстерності українця: перші шість раундів пройшли рівно, ніхто з суперників не демонстрував переваг. Однак починаючи з сьомого раунду, Віктор Постол перехопив ініціативу і, використовуючи грамотні удари та комбінації, технічно взяв гору. У десятому раунді Постол відправив Матісса у нокаут, тим самим завершивши бій і захистивши новий титул​.

Ще одна очікувана подія 2015 року — майбутня зустріч на рингу Володимира Кличка і Тайсона Ф’юрі боксера з Великої Британії, яка відбудеться 24 листопада у Німеччині, Дюссельдорфі. Український чемпіон підтримує інтригу, заявляючи, що вважає бій з Ф’юрі важливим викликом для себе.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео