Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Не обійшлося без скандалу: український боксер завоював чемпіонський пояс після 12 поразок поспіль

Не обійшлося без скандалу: український боксер завоював чемпіонський пояс після 12 поразок поспіль
277030 ПЕРЕГЛЯДІВ
44-річний український боксер Віктор Плотніков став володарем титулу WBU в першій середній вазі.
 
У німецькому Дессау досвідчений українець вийшов у ринг проти місцевого боксера Ронні Габеля.
 
Уже в стартовому раунді Плотніков відправив чемпіона в нокдаун. Віктор домінував упродовж усього поєдинку аж до фінального гонгу.
 
Здавалося, що український боксер переможе одноголосним рішенням, але судді винесли скандальний вердикт - нічия, яка залишала чемпіонський пояс у німецького боксера.
 
На щастя, після бою в ситуацію втрутилася спеціальна комісія WBU, яка змусила переглянути результат поєдинку. Було оголошено про помилку одного з суддів, який виставив рахунок 114-114 замість 114-113 на користь українця.
 
Таким чином, Плотніков все-таки отримав чемпіонський титул WBU. Неймовірно, але Віктор завоював пояс, перервавши серію з 12 поразок поспіль, яка тривала від травня 2016 року. 
 
  • Загалом в кар'єрі Плотнікова 34 перемоги (15 - нокаутом) і 15 поразок на професійно рингу. Він є колишнім чемпіоном світу за престижною боксерською версією IBF.
  • Габель програв вперше за 7 поєдинків. У послужному списку німецького боксера 29 перемог (20 - нокаутом), 7 поразок та одна нічия.

Джерело

Теги: чемпіонський пояс,український боксер,боксер,Україна, бокс, новости бокса, новини боксу , новини спорту, новости спорта,Спорт, спортивные новости, спортивні новини,український боксер Віктор Плотніков,український боксер Плотніков,боксер Віктор Плотніков,боксер Плотніков,Віктор Плотніков Вікіпедія,Плотніков Вікіпедія,Дессау,Ронні Габель,Габель,WBU,чемпіонський титул WBU
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео