Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Барселона готова залишити Коутіньо в команді

Барселона готова залишити Коутіньо в команді
6896 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відхід Ліонеля Мессі до "ПСЖ" та зміна у структурі зарплат ветеранів першої команди каталонців призвели до того, що керівництво тепер готове зберегти бразильського хавбека Філіппа Коутіньо у складі "Барселони".

Півзахиснику дадуть останній шанс, про це повідомляють у Mundo Deportivo. Рональд Куман вважає, що із переїздом Мессі бразилець міг би взяти на себе більш вагому роль на полі, голландець хоче надати йому більше свободи в ігровому малюнку.

Важливо, що потенційний відхід Коутіньо може зіграти з "Барсою" злий жарт на тлі протесту від Ілайша Моріба та необхідності надати відпочинок юному Педрі. Повідомляється, що в клубі готові віддати Філіппе 10-й номер – з цією цифрою на спині за каталонців 13 років грав Ліонель Мессі. Проте поки хавбек сумнівається, тому що не хоче брати на себе додатковий тиск.

Теги: Мессі,Ліонель Мессі,спорт,новоси,новини,новини спорту,Новости спорта,Спортивные новости,Спортивні новини, Лiонель Мессi ,Рональд Куман ,Куман,Рональд Куман Вікіпедія,Лионель Месси ,Лионель Месси Википедия,Месси,Месси Википедия,Барселона ,Філіпе Коутиньо,Філіпе Коутиньо Вікіпедія,Коутиньо,ПСЖ
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео