Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Футбольні баталії: стала відома остання збірна-півфіналіст «Євро-2016»

Футбольні баталії: стала відома остання збірна-півфіналіст «Євро-2016»
27109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Можливо, спортивний поєдинок між Францією та Ісландією, котрий став останнім на чвертьфінальній стадії Чемпіонату Європи з футболу-2016, отримає звання найкрасивішого та найвидовищнішого двобою цьогорічного турніру. І хоча Франція й отримала безкомпромісну перемогу у битві за півфінал – 5:2 – ісландських вікінгів спортивні фанати та коментатори вже назвали «командою мрії».

Усе через те, що Ісландія взагалі стала першою, хто зміг забити гол господарям цьогорічного турніру – Франції – під час основного часу матчу. До того ж, двобій Франція-Ісландія став найрезультативнішим на усіх чемпіонатах цього сторіччя, хоч і невтішним з точки зору кількості голів у ісландські ворота.

Збірна Ісландії демонструвала не тільки технічність гри, а й незламність власного характеру – 83-та хвилина виснажливого спортивного двобою принесла ісландським футболістам другий точний гол у французькі ворота, забитий головою Біркіра Б'ярнасона.

Тепер спортивних фанатів очікують лише три поєдинки – два півфінальні (Португалія-Уельс та Німеччина-Франція) і довгоочікуваний фінал у Сен-Дені. Таким чином, до моменту об'явлення імені переможця «Євро-2016» залишилось усього декілька хвилюючих днів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео