Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​“МЮ” повернувся на 2 місце у турнірній таблиці АПЛ

​“МЮ” повернувся на 2 місце у турнірній таблиці АПЛ
196243 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 січня  на “Олд Траффорді”“Манчестер Юнайтед” розгромно здолав аутсайдера першості – “Сток Сіті”. Завдяки цій перемозі “червоні дияволи” знову посіли другу сходинку у турнірній таблиці найвищого дивізіону англійського чемпіонату.

Поклав початок надважливій звитязі Антоніо Валенсія, який вже на початку зустрічі влучив у дальній кут воріт гостей – 1:0.

Протягом першого тайму на полі не було відчутно переваги манкуніанців. Та все ж, незважаючи на незначну перевагу у володінні м’ячем, з результативністю у команди Жозе Моурінью все в порядку. Вже під кінець стартової сорокап’ятихвилинки Антоні Мартіаль реалізував чудовий пас Поля Погби і подвоїв рахунок у матчі. До слова, футболісти “Сток Сіті” так само активно відповідали. Однак, була лише одна нагода для того, щоб відзначитись у воротах “червоних дияволів”.

Комфортна перевага дала можливість господарям поля спокійно провести і другу половину матчу. Та все ж, на 74 хвилині Лукаку закріпив перемогу манчестерської команди – 3:0. І під закінчення гри вже було зрозуміло, хто переможе у цьому поєдинку.

Гравці МЮ подарували уболівальникам переконливу перемогу над командою, яка боротиметься за виживання в АПЛ.

Теги: “олд траффорді”, “манчестер юнайтед”, футболісти “сток сіті”

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео