Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Динамо" може понести покарання через своїх фанатів

26875 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футбольний клуб "Динамо" може бути оштрафований УЄФА через агресивну поведінку своїх уболівальників під час матчу Динамо-Челсі, що відбувся у столиці України на НСК "Олімпійському".

Фани динамівців напали на темношкірих уболівальників. Четверо постраждали. УЄФА збирається провести розслідування щодо агресії спрямованої на чотирьох темношкірих фанатів

Організація FARE (Футбол проти расизму в Європі) отримала відеоматеріали епізоду, коли компанія фанатів напала на чотирьох афроамериканців, які сиділи у секторі поруч і також вболівали за "Динамо". Сутичку намагались припинити сторонні уболівальники, котрі знаходились в одному секторі з постраждалими. Щодо поліції чи стюардів, то, незважаючи на те, що сварка тривала декілька хвилин, на відео вони не з’явились.

Піара Птака, виконавчий директор союзу Європейських футбольних асоціацій, дав свій коментар з приводу події: "Така неналежна поведінка показує жахливу реальність, яка практикується на трибунах у Центрі та на Сході Європи під час матчів. Ми підтримуємо УЄФА у думках щодо покарання і вважаємо, що, заради уникнення подібного, необхідно вводити більш жорстокі санкції".

Минулого сезону "Динамо" був оштрафований на п’ятнадцять тисяч євро, під час гри Ліги Європи, коли фани агресивно поставилися до команди "Евертон".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео