Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безпеку на трибунах під час матчу Прем’єр-ліги забезпечить "Динамо"

187218 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після самоусунення харківської футбольної команди "Металістів" від проблем щодо забезпечення мирної поведінки на трибунах, "Динамо" пообіцяло, що цією проблемою займуться власноруч.

Київський клуб на своїй офіційній сторінці заявив, що на матчі 13 туру чемпіонату України прийме харківських фанів, сплатить за квитки в сектор гостей та посилить рівень безпеки заради уникнення заворушень.

Обидва клуби листувалися, в одному з повідомлень "Металіст" розповів динамівцям, що на матч планують завітати фанати з Харкова та інших міст з метою зірвати гру.

У відповідь уповноважені особи київського клубу переконали у належному рівні підготовки та організації майбутнього матчу. В "Динамо" були здивовані поведінкою представників "Металіста", які вирішили відмовитись від організації безпеки власних уболівальників. Про це динамівці написали у листі адресованому "Прем’єр-ліга". Також у "Динамо" заявили, що приймуть фанатів "Металіста", за власний рахунок придбають їм квитки і посилять безпеку "Олімпійського" під час матчу.

Нещодавно, деякі із ЗМІ повідомляли, що харківські фани планують зірвати гру у столиці України з метою привернення уваги до проблем ФК "Металіст". Проте, трохи згодом представники фанатських спілок спростували цю інформацію.

Нагадаємо, що в рамках тринадцятого туру Прем’єр Ліги пройде гра між харківським "Металістом" та київським "Динамо". Відбудеться матч 31 жовтня в НСК "Олімпійський".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео