Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гравець "Динамо" Андрій Ярмоленко попросив вибачення за погану гру

107504 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напівзахисник столичної футбольної команди “Динамо” Андрій Ярмоленко відчуває свою провину за поразку киян у матчі з “Шахтарем”. У зв’язку з цим гравець попросив у вболівальників вибачення.

Напівзахисник київського “Динамо” Андрій Ярмоленко зізнався, що незадоволений грою своєї команди в 11-му турі національного чемпіонату, у якому кияни змагалися з донецьким “Шахтарем”, оскільки у ході гри столична команда пережила розгромну поразку. Ярмоленко попросив вибачення у своїх вболівальників, розповівши, що досі переживає через це, оскільки домашній матч з “Шахтарем” виявився по-справжньому провальним.

Андрій Ярмоленко, який є одним з найсильніших гравців київського “Динамо”, розповів про свої враження від українського футболу першої частини сезону. Загалом футболіст задоволений грою збірної команди України у цьому сезоні, а також успіхами спортсменів київського “Динамо”, зокрема участю збірної у Євро-2016 та Лізі чемпіонів. Єдиним негативним моментом є програш з результатом 3:1 у домашньому матчі з “Шахтарем”. При цьому, як розповів провідний учасник команди, він не розуміє причин такої невдалої гри. Одним з можливих факторів, що став передумовою втрати киянами переваг, за словами Ярмоленка, є атмосфера нервозності, яку створили футболісти “Шахтаря” на полі з самого початку матчу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео