Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перед Чемпіонатом Європи українська збірна проведе 5 контрольних матчів

80717 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перед стартом Євро-2016 збірна України в цілому проведе п’ять товариських ігор. Про дати і суперників в перших двох відомо вже давно. Вони відбудуться вже в цьому місяці: 24 березня підопічні Михайла Фоменка зустрінуться з Кіпром, а через чотири дні, 28-го з Уельсом. Обидві зустрічі будуть домашніми, перша пройде в Одесі, а друга в Києві.

Також відомо, що зараз ведуться переговори про організацію трьох контрольних матчів української збірної, причому два з них наша команда зможе зіграти з учасниками фінальної стадії чемпіонату Європи. Суперники поки уточнюються й остаточно не затверджені, а ось попередні дати матчів вже відомі: 29 травня, 2-3 червня і 6 червня.

Перед стартом континентальної першості "синьо-жовті" проведуть два тренувальні збори в Італії та Швейцарії. Після цього збірна України відправиться безпосередньо до Франції - країни, що приймає Євро-2016.

Крім того, Федерація футболу України (ФФУ) обіцяє українським уболівальникам "легкий пакет документів" для оформлення візи до Франції. Ті щасливі українські вболівальники, які виграли право купити квитки на чемпіонат Європи, можуть пройти полегшену процедуру отримання візи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео