Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спортивний сюрприз: Португалія стала першим півфіналістом «Євро-2016»

Спортивний сюрприз: Португалія стала першим півфіналістом «Євро-2016»
108049 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футбольні фанати й досі дивуються результатам напруженого спортивного поєдинку між Португалією та Польщею, котрі вчора ввечері зіграли на Чемпіонаті Європи з футболу у Франції. Хоча користувачі соціальних мереж та глядацька аудиторія матчу більше вболівали саме за колектив польських футболістів, попередньо відмітивши слабку та невиразну гру португальців, останні, отримавши несподівану перемогу у серії післяматчевих пенальті, залишили Польщу у прикрому програші.

Цікаво, що основний матчевий час команди зіграли у нічию – 1:1. Додаткові хвилини гри й зовсім не принесли футбольним колективам жодних забитих м'ячів. Але пенальті все ж таки зробили свою справу.

Варто відзначити, що перемога над Польщею зробила Португалію своєрідною «королевою пенальті» через вже третю перемогу команди у такий спосіб на «Євро-2016». А її минулі футбольні матчі з Австрією, Угорщиною та Ісландією також були закінчені у нічию в основний матчевий час.

Сьогодні ввечері любителів футболу очікує видовищний двобій за друге місце у півфіналі між Уельсом та Бельгією. До речі, переможець цього поєдинку і змагатиметься з Португалією у наступному матчі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео