Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Португалія - футбольний чемпіон «Євро-2016»

Португалія - футбольний чемпіон «Євро-2016»
135106 ПЕРЕГЛЯДІВ

1:0 – з таким лаконічним та безкомпромісним результатом завершився яскравий, непередбачуваний і неймовірно цікавий Чемпіонат Європи з футболу-2016, де перемогу вперше для власного континенту отримала збірна Португалії – команда, яка стала справжнісіньким сюрпризом для усіх футбольних фанатів світу.

Незважаючи на позиційну перевагу французів, котрі блискавично атакували португальців, та серйозну травму коліна Кріштіану Роналду на 25-й хвилині матчу, Португалія, тим не менш, зібралась з силами і майстерно відбивала м'ячі французької збірної в очікуванні того самого переможного моменту.

Єдиний гол фінального франко-португальського двобою забив саме гравець збірної-переможниці – 28-річний Едерзиту Антоніу Маседу Лопиш на прізвисько «Едер». Сталося це аж на 109-й хвилині виснажливого футбольного матчу. Цікаво, що самі фанати «Євро-2016» зауважили парадоксальну важливість травми, отриманої головною надією португальської збірної – Роналду, оскільки через вихід Кріштіану з гри португальці почали більше непокоїтися через оборону власних воріт, що, тим самим, виснажило французів та дозволило Португалії вибороти дебютну і разом з тим неочікувану для багатьох перемогу лише одним вдало забитим голом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео