Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чемпіонат України з футболу: нові голи, новий формат, новий сезон

Чемпіонат України з футболу: нові голи, новий формат, новий сезон
135189 ПЕРЕГЛЯДІВ

З рахунком 4:1 завершився дебютний футбольний двобій першого туру видовищного Чемпіонату України сезону 2016/2017. Участь у поєдинку приймали команди «Шахтар» і «Зірка», перша з яких і отримала ніщивної перемоги над своїм суперником.

Сьогодні, 23 липня, українських футбольних фанатів очікують одразу три гри Чемпіонату: «Сталь» - «Карпати», «Динамо» - «Олександрія» та «Ворскла» - «Чорноморець». Цікаво, що у матчі «Динамо» проти «Олександрії» букмекери прогнозують можливу перемогу саме другій команді через її професійну гру в обороні, футбольну майстерність та чудову тактичну грамотність.

Варто відзначити, що з 12-ти спортивних колективів чотири не проводитимуть домашні матчі у рідних містах: це «Шахтар» і «Олімпік» (Донецьк), «Зоря» (Луганськ) та «Сталь» (Каменське – Дніпродзержинськ у минулому). Перші три – через військові дії, а остання - у зв'язку з реконструкцією стадіону «Металург».

Серед нововведень цьогорічного Чемпіонату варто відзначити його новий формат. Так, усі команди-учасниці зіграють одна з одною по два рази у першому турі, після чого спортивні колективи розподіляться по двох групах: перші шість команд потраплять до групи №1, ще шість, відповідно, до групи №2.

Розігруватимуть місця у майбутніх європейській та чемпіонській Лігах колективи з першої групи у той час як команди другої боротимуться за виживання і, як наслідок, здобуття місць у Першому етапі. Пощастить у цьому тільки двом командам з групи №2.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео