Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олімпійський футбольний турнір-2016: сюрпризи, нічия та прикрі програші

Олімпійський футбольний турнір-2016: сюрпризи, нічия та прикрі програші
27173 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відкриття цьогорічної Олімпіади у Ріо-де-Жанейро 5-го серпня прикувало до себе мільйони поглядів з усього світу. А Олімпійський футбольний турнір став додатковою причиною почати дивитись запеклі спортивні двобої у Бразилії.

8-го серпня, відбулися ще п'ять футбольних поєдинків «U-23» за участі збірних десяти країн світу. У першому з них брали участь футболісти з Аргентини й Алжиру. З напруженим рахунком 2:1 перемога дісталася аргентинським спортсменам, котрі, попри видалення з поля одного з їх найрезультативніших гравців, все-таки зібралися з силами та тріумфально дограли матч проти алжирців.

Лише один, проте переможний, гол забили у ворота Швеції нігерійські футболісти на 39-й хвилині гри. Як результат, 0:1 на користь спекотної та прудкої Нігерії. З таким же рахунком закінчилася й третя гра другого туру Олімпійського футбольного турніру, де ЮАР, всупереч чисельним спортивним прогнозам, програла Данії. А два наступних футбольних двобою закінчилися нічиєю: 0:0 у поєдинку Бразилії проти Іраку та 2:2 між Японією та Колумбією.

Варто відзначити, що наступні футбольні поєдинки розпочнуться вже 10-го та 11-го серпня: проти Алжира гратиме Португалія, Німеччина зустрінеться з Фіджі, Колумбія – з Нігерією, Данія гратиме з Бразилією, ЮАР – з Іраком, Японія боротиметься зі Швецією, Південна Корея – з Мексикою, а проти Аргентини виступить Гондурас.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео