Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці в Європейських чемпіонатах: огляд

Українці в Європейських чемпіонатах: огляд
190096 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Євген Коноплянка, який став найкращим гравцем «Шальке» у листопаді, не зумів допомогти своїй команді у грі проти «Лейпцигу», в якій чинний лідер чемпіонату мінімально переграв «Шальке» 2:1. У стартовому складі Коноплянка не вийшов, а на заміні з'явився лише на 81-й хвилині, значними діями не відмітившись.

     Денис Бойко нарешті дебютував у Іспанській Прем'єр-лізі, зайнявши місце у воротах на матчі «Валенсія» - «Малага». Хоч Бойко й пропустив два м'ячі, рахунок міг бути набагато більшим, але саме завдяки діям українського кіпера «Малага» зуміла взяти один бал з нічиєї 2:2.

     Артем Кравець знов відзначився результативними діями за «Гранаду», яка зараз знаходиться в зоні вильоту з Прімери. Втім, положення в таблиці не завадило «Гранаді» обіграти одного з лідерів чемпіонату – «Севілью», а Кравець, який знов вийшов у стартовому складі, допоміг гольовою передачею довести рахунок до переможного 2:1

     Олександр Зінченко, як і Артем Кравець, починає закріплюватися в основі «ПСВ». Вийшовши з перших хвилин, Зінченко запам'ятався декількома серйозними передачами та виконаним кутовим, втім, ані з ним, ані без нього рахунок на табло не змінився: 0:0. 

     Руслан Малиновський, виступаючий за бельгійський «Генк» на матч проти «Локерена» не вийшов через травму, а ось Сергій Болбат, який грає у складі гостей, з'явився на полі з перших хвилин, та на 75-й при рахунку 1:1 забив вирішальний гол, який і став переможний для «Локерена» 1:2.

     Євген Шахов відзначитися активними діями за «ПАОК» на цьому тижні не зумів. Що ж стосується інших українських легіонерів, то Роман Зозуля та Артем Федецький на поле так і не вийшли, а Андрій Тотовицький, Денис Олійник та Ігор Березовський до складу своїх команд не потрапили взагалі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео