Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спорт: Ла-ліга 18-й тур. “Барселона” здобуває впевнену перемогу над діючим чемпіоном Іспанії

Спорт: Ла-ліга 18-й тур. “Барселона” здобуває впевнену перемогу над діючим чемпіоном Іспанії
79470 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Барселона” – “Атлетико” Мадрид 3 - 1

Голи: Неймар, Суарес, Мессі; Манджукич (П).


“Барселона” – “Атлетико” Мадрид 3 - 1

Голи: Неймар, Суарес, Мессі; Манджукич (П).


Почну з місця в кар’єр, як говориться. Сьогодні побачили вболівальники у Барси те, що вона рідко кому показує. У більшості випадків, каталонці показують бажання, коли суперник перед ними неймовірно сильний. Багато собі задають питання: чому "синьо-гранатові" перестали грати, як при Гвардіолі? Перш за все, пропала агресія і бажання, а це у футболі речі важливі. Ну ладно, багато професорів футбольного справи не можуть зрозуміти в чому проблема команди, тому і я випендрюватися не буду.
У цьому матчі здивувала швидкість. Кожен футболіст Барси включав пресинг, тим самим давав мінімум часу для думки супернику. Захист сьогодні діяла неймовірно високо, а й ефективно, що кілька дивно, якщо подивитися на оборону в останніх сезонах. Барса тиснула опонента до воріт, а далі технічні хлопці на вже робили перш за все свою справу. Незрівнянно відіграв Піке. Треба віддати належне підопічним Енріке, що позбавили Мадрид від його страшного зброї - від стандартів. Наприкінці поєдинку вони, звичайно, були, але не у величезній кількості, як хотілося б гостям. Виділяти нікого не потрібно, оскільки сьогодні виграла команда, а не Мессі, Рафінья або хтось інший. Дивлячись на Мессі, якого останнім часом почали сватати в АПЛ до “Челсі”, навряд він туди перейде, це показав сьогоднішній матч, де і команда і він сам добре відпрацював на команду.
Набагато приємніше дивитися як "Атлетіко" грає проти команди, до якої ти байдужий. Тому що грати проти "матрацників" - не найприємніша гра для лідерів чемпіонату. Сьогодні на полі була не мадридський клуб, а те, що від нього залишилося після дуелі з "Реалом". Безперечно, той матч сильно вплинув на стан "Атлетика". Було важко впізнати його самого. Не було ні агресії, ні відбору, ні бажання. Барса спокійно обігравала суперника, що взагалі в голові не вкладається. Не можна по цьому матчу робити висновки, оскільки до битви були присутні багато деталей, які вплинули на гру. Але 3 очки - є три очки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео