Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: АПЛ. 22-й тур. “Манчестер Юнайтед” на виїзді долає “КПР”

Новини України: АПЛ. 22-й тур. “Манчестер Юнайтед” на виїзді долає “КПР”
105944 ПЕРЕГЛЯДІВ

“КПР” – “Манчестер Юнайтед” 0 - 2

Голи: Феллайні, Вілсон.


“КПР” – “Манчестер Юнайтед” 0 - 2

Голи: Феллайні, Вілсон.

Перший тайм у виконанні гостей був вкрай слабкий. Каррік важко довелося, оскільки в центрі поля проходила відважна бійня. Руні, звичайно, універсальний гравець, коли він допомагає відбирати - це виглядає ефектно. Але коли його завдання відбирати - тут вже складно доводиться, тому що англійцеві проблематично і в обороні навести порядок, і в атаці щось приготувати. Протягом першої половини футбол "червоних дияволів" протікав в досить прямолінійною обстановці. З фантазією було не дуже. Багато поперечних передач, які абсолютно не утрудняли суперника, оскільки господарі примостилися біля своїх воріт, і з попкорном споглядали, як м’яч літав з одного боку в інший. Підопічні ван Гала слабо тримали своїх супротивників, внаслідок чого були досить небезпечні контратаки.
Заміна Мати читалася. Іспанець провів слабку гру. Вихід Феллайні трохи розв’язав руки Руні, який тепер в більшості випадків думав лише про атаку. Ді Марія трохи розчарував. На початку сезону за ним спостерігалися неординарні дії, агресія в хорошому сенсі. Зараз цього стало менше. Та й грав аргентинець практично біля Фалькао, що для нього є певним відкриттям. Після перерви "червоні" показали пару хороший атак, одна з яких призвела до забитого м’яча. Коли Руні думає тільки про атаку - це круто. Одна передача на тоненького - і суперник в петлі. Після забитого м’яча ", манкуніанці" рубалися на контратаках, так як опонент спробував повести гру. В одній з таких контратак гості забили другий м’яч. Зазначу, мабуть, Уїлсона. Хлопець грає добре. Звичайно, рівень ще підготовчий, але відчувається запах таланту. Головне - не перехвалити, тому хлопчині варто забути, що справи в нього йдуть будь здоров! Шкода Фалькао. Видно, що хлопцеві не наплювати на все, але не вистачає впевненості. Через травми йому складно грати постійно в основі, тому як такої впевненості практично немає.
Хавбек "червоних дияволів" Маруан Феллаїні після перемоги над КПР заявив, що МЮ не можна зупинятися на досягнутому.
"Щоб залишитися в ТОП-4, нам потрібно продовжувати переможну серію. - Необхідно перемагати в кожному матчі У Лізі чемпіонів хоче грати кожен, тому ми не повинні зменшувати обороти і надалі", - сказав Феллаїні

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео