Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Англії. “Ліверпуль” не зумів дотиснути “Болтон” зігравши в нічию 0:0

Новини спорт: Кубок Англії. “Ліверпуль” не зумів дотиснути “Болтон” зігравши в нічию 0:0
132418 ПЕРЕГЛЯДІВ

Четвертий раунд Кубка Ліги вдався на славу: ще до початку матчу в Ліверпулі трапився цілий ряд несподіваних результатів.


Четвертий раунд Кубка Ліги вдався на славу: ще до початку матчу в Ліверпулі трапився цілий ряд несподіваних результатів. Манчестер Юнайтед зіграв внічию з Кембриджа, Суонсі поступився Блекберну, Челсі - Бредфорд, Манчестер Сіті - Міддлсбро, Тоттенхем - Лестеру .На такій хвилі можна було очікувати будь-чого і від Болтона. Тим більше, що підопічні Леннона завжди були незручним суперником для мерсисайдців.
Початок матчу повністю виправдало всі очікування. Гості впевнено почувалися на Анфілді і навіть стали грати першим номером, не дозволяючи Ліверпулю спокійно розпоряджатися м’ячем. Перший небезпечний момент, втім, виник саме біля воріт Болтона: Хендерсон завдав щільний удар з 25-ти метрів, який парирував Богдан.
Однак цей епізод став радше винятком - в решту часу першого тайму команда Роджерса не могла толком підібратися до чужих воріт, а вступати в гру воротарю майже не доводилося. Крім дальніх ударів. Болтон, в свою чергу, найчастіше загрожував воротам Міньоле після стандартів. Найближче до успіху був Моксі, який за десять хвилин до перерви завдав потужного удару з 25-ти метрів - м’яч розминувся зі штангою.
У перерві Роджерс вирішив освіжити гру своєї команди, випустивши Марковича замість Енріке. Це дало результат: ініціатива плавно перейшла до господарів, а моменти біля воріт Болтона стали виникати значно частіше. Приміром, на 57-й хвилині Коутиньо двічі розстрілював ворота гостей з десяти метрів, але обидва рази під удар самовіддано кидалися захисники Болтона. А ще через дві хвилини забивати міг Манкільо, який зіграв на добиванні, але трохи не влучив у порожній дальній угол.Уондерерс відповіли кількома гострими контратаками, які залишилися без завершення(Гудйонсену і Уілкінсон не дозволили замкнути флангові подачі з правого флангу). В останній десятихвилинці господарі влаштували справжній штурм воріт Богдана, але угорський воротар був у цей вечір на висоті. Він впорався і з ударом Боріні з лінії штрафного, і з пострілом Хендерсона в упор, і з потужним ударомом Лукаса з дальньої дистанції, залишивши мерсисайдців ні з чим. Доля цього протистояння вирішиться в переграванні, яка пройде на стадіоні Болтона.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео