Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Італії. “Лаціо” здобуває мінімальну перемогу над “Міланом” в ¼ фіналу

Новини спорт: Кубок Італії. “Лаціо” здобуває мінімальну перемогу над “Міланом” в ¼ фіналу
239451 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже на старті зустрічі чудовий шанс, для того щоб відкрити рахунок у матчі втратив Мирослав Клозе.


Уже на старті зустрічі чудовий шанс, для того щоб відкрити рахунок у матчі втратив Мирослав Клозе. Це Іньяціо Абате виконав жахливий пас назад на Крістіана Абб’яті, але замість свого кіпера він знайшов передачею форварда Бьянкочелесті. Миро оббіг Крістіана, однак у порожні ворота не влучив. Тим не менш, перший удар у ствір воріт виконали саме господарі поля: по круглому потужно приклався Жеремі Менез, щоправда, Етріт Беріша свою команду виручив. Чудово зіграв голкіпер національної збірної Албанії та в середині тайму: знижкою головою Джампаоло Пацціні скористався Алессіо Черчі, пробивав з близької відстані, але Етріт був незрівнянний і на цей раз. А на 38-й хвилині стався гол: головний рефері матчу Джанлука Роккі призначив пенальті за подвійну гру рукою у власному штрафному майданчику Мікеланджело Альбертаціі і Лукас Білья холоднокровно реалізував «вирок». Аргентинець спокійно розвів Абб’яті і м’яч по різних кутах - 1: 0. Правда, кінцівка першого тайму була багатообіцяючою саме для “Мілана”.
З виходом на футбольне поле Кейсуке Хонди «ожив» Іньяціо Абате, але цього було недостатньо для підсумкового успіху. Так, россонері вдалося двічі вразити ворота Бериши у другому таймі, але в кожному з моментів за участю Джампаоло Пацціні і Алессіо Черчі лайнсмен брав вірне рішення, фіксуючи положення поза грою у форвардів. “Лаціо”, в свою чергу, не забував про контратаки, щонайменше, дві з яких зобов’язані були завершуватися взяттям воріт Абб’яті, але Бальде Кейта своїм найпотужнішим пострілом струсонув штангу, а Оген ОНАЗ вже в компенсований час із забійної позиції пробив повз створу.
Таким чином, “Лаціо” вистояв вдесятьох весь другий тайм. Команда Стефано Пьолі заслужила цю перемогу, і буде чекати свого наступного опонента в півфіналі Коппа Італія вже завтра. Бьянкочелесті зіграють з переможцем пари “Наполі” – “Інтер”. Що стосується Мілана, то цілком можливо, що час Філіппо Індзагі вийшло. Сільвіо Берлусконі, як правило, не боїться приймати різких рішень і вже завтра італійський фахівець може завчасно скласти з себе обов’язки головного тренера россонері. Прийнято говорити, що, якщо команда програє, то в цьому винен тренер, але у випадку з таким “Міланом” не меншу відповідальність за результат несуть і футболісти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео