Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Між Динамо і збірною України проблем немає». Гравців відпустять раніше

«Між Динамо і збірною України проблем немає». Гравців відпустять раніше
40122 ПЕРЕГЛЯДІВ

Раніше президент «Динамо» Ігор Суркіс говорив, що збірна повинна враховувати інтереси клубів під час виклику гравців у національну команду. Крім того, кияни не завжди відпускали футболістів в юнацькі та молодіжні збірні, якщо не було офіційних матчів.

Однак тренер «Динамо» Мірча Луческу не буде перешкоджати тому, щоб гравці якомога раніше вирушили до збірної України перед стартом Ліги націй 3-го вересня.

Про ситуацію розповів журналіст Ігор Циганик, повідомляє sport.ua

«Відбулася розмова між Андрієм Шевченком і Мірчею Луческу. Вони погодилися, що гравці «Динамо» будуть у збірній. Луческу запевнив, що футболісти вчасно відправляться в збірну, «Динамо» зможе підлаштуватися. Ніяких проблем немає, Луческу завжди готовий відпускати гравців у збірну України».

«Шевченко раніше попросив, щоб після Суперкубку України команди раніше відпустили гравців до збірної, щоб підготуватися до Ліги націй. Наскільки мені відомо, і «Шахтар», і «Динамо» погодилися з цим», - розповів Ігор Циганик.

Збірна України після тривалої паузи збереться в кінці серпня, щоб підготуватися до матчів Ліги націй проти Швейцарії 3-го вересня і Іспанії 6-го вересня.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,футбол,збірна України з футболу
Автор: News Ukraine

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео