Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Чемпіонів 14/15: “Байєр” на власному полі мінімально долає “Атлетіко”

Ліга Чемпіонів 14/15: “Байєр” на власному полі мінімально долає “Атлетіко”
238532 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Леверкузені Байєр переміг Атлетико його ж зброєю: інтенсивністю і характером, який виражався в помірній брутальності


У Леверкузені Байєр переміг Атлетико його ж зброєю: інтенсивністю і характером, який виражався в помірній брутальності.
Дійсно, той же Манджукич опинявся на газоні приблизно кожні п’ять хвилин, і якщо кожен другий раз гравці Байєра діяли проти хорвата "чисто" - було вже добре.
Байєр вибрав таку манеру гри - і дотримувався свого плану протягом усього матчу. Це дало плоди: за 90 з копійками хвилин гості лише раз спромоглися створити біля воріт Лено серйозний момент. Це Тьягу Мендеш наприкінці першого тайму пробив з льоту з десяти метрів, проте воротар Фармацевтів встиг скластися - і це вберегло його команду від пропущеного гола.
У першому таймі Байєр володів беззаперечною перевагою, хоча в статистиці ударів по воротах це жодним чином не відбивалося. За цей відрізок часу господарі завдали лише два таких: на 12-й хвилині Манджукічу довелося виносити м’яч із стрічки власних воріт після удару Спахіч, а на 26-й хвилині після ще одного удару боснійця - цього разу з дальньої дистанції - м’яч влучив у хрестовину, Команда Сімеоне запам’яталася в атаці небагатьом. Крім вищеописаного удару Тьягу свій шанс відзначитися перед перервою міг отримати Грізманн, але не отримав - Лено "зняв" м’яч з голови француза, який вже був готовий розстрілювати ворота з кількох метрів.
Єдиний гол у матчі був забитий вже після перерви, на 57-й хвилині: Белларабі втік на вільний простір, витримав паузу і покотив м’яч під удар Чалханоглу, звідки Хакан пробив з правого краю штрафного точно під поперечину!
Другий тайм в цілому моменту не ряснів, але згадати удари Торреса і Дрміч, з якими воротарі обох команд без проблем впоралися, можна.
Незважаючи на мінімальну перевагу, складно сказати, чи буде Атлетико фаворитом у повторній зустрічі. Крім того що Матрацники втратили сьогодні через пошкодження Сікейра і Сау, у другому матчі команді не зможуть допомогти Дієго Годін і Мендеш. Перший виклопотав чергове попередження, тоді як другий і зовсім "віддалився". У першому таймі португалець сфолив проти Дрміч, у другому - проти Белларабі.
До сьогоднішнього для Байєр програв у плей-офф Ліги чемпіонів останні 7 матчів з різницею м’ячів 6-24. Команда Шмідта зуміла перервати цю чорну серію, і тепер сміливо може мріяти про вихід до чверть фіналу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео