Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Артем Кравець став гравцем турецького “Кайсеріспору”

​Артем Кравець став гравцем турецького “Кайсеріспору”
28243 ПЕРЕГЛЯДІВ

Турецька Суперліга з футболу поповнилась ще одним футболістом з України. Так, екс-“динамівець” Артем Кравець гратиме вже за “Кайсеріспор”. Українець перейшов до цієї команди на правах вільного агента. Термін дії угоди, яку уклав колишній нападник столичного клубу, складає три роки.

Напередодні керівництво українського клубу поступилось Артему, і футболіст розірвав угоду з “Динамо”. Хоча контракт був чинним до літа 2018 року.

Напередодні кубкової гри з грандом – стамбульським “Галатасараєм” українець провів дебютне тренування у складі нової команди. Варто зазначити, що матч проти одного з грандів турецького футболу відбудеться 22 січня. Можливо, ця гра стане і першою для новачка.

Варто зазначити, що у складі “Кайсеріспору” вже є один українець – в минулому захисник донецького “Шахтаря” Олександр Кучер. Він захищає кольори учасника вищого дивізіону турецького чемпіонату ще з серпня 2017 року.

Нагадаємо, що раніше інший наш співвітчизник Євген Селезньов, який виступав за “Карабюкспор”, змінив прописку у Суперлізі підписав угоду з одним із середняків чемпіонату Туреччини “Акхісар Беледієспор”.

Теги: турецька суперліга з футболу, артем кравець, “акхісар беледієспор”

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео