Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Шахтар" може втратити талановитого гравця

"Шахтар" може втратити талановитого гравця
132844 ПЕРЕГЛЯДІВ

Влітку донецьку футбольну команду «Шахтар» може залишити один з гравців.


Влітку донецьку футбольну команду «Шахтар» може залишити один з гравців. Бразилець Дуглас Коста, який отримав цікаві пропозиції від європейських команд, розмірковує над тим, щоб змінити футбольний клуб.
Незважаючи на те, що термін дії контракту бразильського півзахисника Дугласа Кости з донецьким футбольним клубом закінчується лише у 2018 році, експерти прогнозують можливість зміни футболістом клубу. Серед потенційних варіантів, які пропонують бразильцю, - англійський футбольний клуб «Челсі», а також французька команда «Парі Сен-Жермен», або як цю команду часто називають, «ПСЖ».
У зв’язку з зацікавленням паризької команди бразильським футболістом найбільш вірогідним варіантом для Кости називають перехід саме в цей клуб. До того ж сам Коста зізнався, що переїзд до столиці Франції є для нього бажаним варіантом. Футболіст, за його словами, прихильно ставиться до команди ПСЖ, яка останнім часом швидко прогресує і показує хороші результати.
Ще кілька місяців тому Дуглас Коста не виказував бажання залишати «Шахтар», стверджуючи, що він дотримуватиметься домовленостей за контрактом і поважатиме рішення керівництва футбольного клубу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео