Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Даріо Срна задоволений грою з «Динамо»

Даріо Срна задоволений грою з «Динамо»
159626 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гравець донецької футбольної команди «Шахтар» Даріо Срна висловив свою думку з приводу гри з київським «Динамо», що відбулася 4 червня на столичному стадіоні, та поразки «гірників»


Гравець донецької футбольної команди «Шахтар» Даріо Срна висловив свою думку з приводу гри з київським «Динамо», що відбулася 4 червня на столичному стадіоні, та поразки «гірників».
Капітан футбольної команди «Шахтар» Даріо Срна розповів про свої враження від матчу з київським «Динамо», який закінчився поразкою «гірників». Гравець зазначив, що футболісти звісно засмучені таким результатом, особливо враховуючи наявну перевагу «гірників» у серії пенальті. Однак, за словами капітана, команда грала дуже добре усі 120 хвилин, тому Срна привітав і своїх підопічних з сильною грою, і суперника, який завоював Кубок України.
Даріо Срна поділився планами на наступні сезони. Він зауважив, що зараз найважливіше – зробити висновки і добре провести трансферний період, у результаті якого замінити всіх гравців, які залишать команду. Однак це питання, зауважив капітан команди, вирішуватиме винятково керівництво клубу – президент та головний тренер «Шахтаря».
4 червня на стадіоні «Олімпійський» у столиці пройшов матч, у якому донецька та київська футбольні команди виборювали чемпіонський титул та Кубок України. У результаті «Динамо» перемогло «Шахтар» з рахунком 5:4.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео