Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Свято Олімпійського прапору підтримала Глевахівська громада

Свято Олімпійського прапору підтримала Глевахівська громада
305455 ПЕРЕГЛЯДІВ

Свято Олімпійського прапору підтримала Глевахівська громада. 

01 липня 2023 року у Глевахівській громаді що на Київщині з нагоди участі Національної збірної України в ІІІ Європейських іграх відбулося Свято Олімпійського прапора та урочисте підняття Державного прапора України на честь проведення ІІІ Європейських ігор 2023 року та підтримку збірної України на даному форумі у м. Кракові (Польща).

До урочистої церемонії підняття Державного прапора України та Олімпійського прапора долучилися представники Глевахівської селищної ради, Федерації Зендокай Карате-До, ДЮСШ «Фенікс» та ДЮФК «Талант».

Зі святом олімпійського прапора учасників і гостей заходу привітав член відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області, почесний працівник фізичної культури та спорту Київської області, директор ДЮСШ «Фенікс» Глевахівської селищної ради Василь Кучма.

Право підняти Держаний та Олімпійський прапори отримали Василь Кучма, спортсмен Федерації Зендокай Карате-До Дмитро Гаврилюк та майстер спорту України, тренер з футболу Олександр Осьмак.

Окрасою заходу став виступ солістки Марини Бойченко та дитячого зразкового хореографічного колективу «Талісман» Глевахівської дитячої школи мистецтв.

Також учасники спортивного свята вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять героїв, спортсменів, захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Нагадаємо: III Європейські ігри розпочалися у Кракові 21 червня і триватимуть до 2 липня 2023 року. На всіх змаганнях з олімпійських видів спорту проходитиме кваліфікація на літні Олімпійські ігри, що відбудуться у 2024 році в Парижі.

Уболіваємо за наших спортсменів і з нетерпінням чекаємо на нові перемоги!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео