Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В стінах закладу вищої освіти відбувся форум за участі голів та представників обласних осередків Федерації мотокросу України.

В стінах закладу вищої освіти відбувся форум за участі голів та представників обласних осередків Федерації мотокросу України.
440237 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом 13-14 жовтня за спільної організації Державного податкового університету, Федерації мотокросу України та Відділення НОК України в Київській області в стінах закладу вищої освіти відбувся форум за участі голів та представників обласних осередків Федерації мотокросу України.

В свою чергу на заході були присутні почесні гості : виконавчий директор відділення НОК України в Київській області, начальник Навчально-спортивного комплексу ДПУ Вадим Гаєвий, віце-президент Федерації мотокросу України, д. ю. н., професор ДПУ Сергій Лекарь, генеральний секретар ФМУ, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський.

В ході засідання були обговорені напрями подальшої спільної співпраці та розвитку мотокросу серед населення та здобувачів вищої освіти, а також проведено семінар для суддівської колегії ФМУ. 

В цілому захід відбувся на високому організаційному рівні, а учасники виявили зацікавленість до Університету та освітніх програм за якими ведеться підготовка!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео