Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Благодійний забіг "BUCHA RUN 2024"

Благодійний забіг "BUCHA RUN 2024"
383620 ПЕРЕГЛЯДІВ

Благодійний забіг "BUCHA RUN 2024" 

Запрошуємо Вас на благодійний забіг "BUCHA RUN 2024", що відбудеться 15 червня у Бучі.  Виручені кошти будуть спрямовані на придбання безпілотних літальних апаратів для бійців 47-ої окремої механізованої бригади "Магура". 

Організатори: Бучанська міська рада та відділення НОК України у Київській області.

Вартість участі:

• Діти – від 200 грн

• Дорослі – від 500 грн

• Корпоративні команди – від 10 000 грн (корпоративні команди матимуть змогу отримати рекламу та стати партнером заходу) 

Кожен безпілотник допоможе зберегти життя наших захисників на передовій, тому вартість участі – це лише стартова ціна. Чим більше коштів ми зможемо зібрати разом, тим більше безпілотників отримають наші військові і тим швидше ми наблизимо омріяну Перемогу. Донатьте щедро – життя наших героїв безцінні! 

Дистанції: 

• для дорослих 2км, 5км та 10км; 

• для дітей 100м, 500м, 1км. 

Початок реєстрації о 8:00; початок забігу о 10:00.

Організатори подбали про комфортні умови для усіх категорій учасників. Зокрема, буде облаштований спеціальний простір із необхідною інфраструктурою для людей з інвалідністю, аби вони могли долучитися до забігу на рівних. Для учасників з інвалідністю та військовослужбовців участь у забігу є безкоштовною.

Долучайтесь до "BUCHA RUN 2024"! Разом ми допоможемо нашим захисникам, популяризуватимемо здоровий спосіб життя та наблизимо Перемогу України! Бігти заради Перемоги! 

 

 

ПОСИЛАННЯ НА РЕЄСТРАЦІЮ:

https://fitofan.com/bucharun2024

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео