Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Юлія Ткач нагороджена орденом «За заслуги» III ступеня

Юлія Ткач нагороджена орденом «За заслуги» III ступеня
112786 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов під час Колегії Мінмолодьспорту вручив заслужені державні нагороди спортсменам і тренерам. Зокрема, орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено аспірантку Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Юлію Ткач – чемпіонку світу і Європи з вільної боротьби у ваговій категорії до 62 кг.

Нагадаємо, випускниця кафедри атлетичних видів спорту (завідувач – доцент Федір Загура), а нині аспірантка нашого Університету Юлія Ткач має у своїй колекції десять медалей найпрестижніших змагань світового і континентального рівня, а саме:

• чемпіонат світу – «золото» (Ташкент-2014), «срібло» (Париж-2017) та дві «бронзи» (Лас-Вегас-2015 і Будапешт-2018);

• чемпіонат Європи – два «золота» (Дортмунд-2011 і Белград-2012), «срібло» (Рига-2016) та три «бронзи» (Баку-2010, Вантаа-2014 і Нові Сад-2017).

Тож увесь колектив Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського вітає Юлію Анатоліївну із заслуженою державною нагородою та щиро бажає їй успіхів у підкоренні нових спортивних звершень, зокрема спершу вибороти ліцензію на участь в ХХХІІ літніх Олімпійських іграх, а потім і зійти на медальний подіум змагань Токіо-2020.

 

http://ldufk.edu.ua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео