Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі стартував щорічний Відкритий Кубок міста з водного поло

У Дніпрі стартував щорічний Відкритий Кубок міста з водного поло
146548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учасники “Кубка Дніпра” - це чотири команди, сформовані з юнаків та юначок 2001-2002 років народження та молодше. Спортсмени змагаються за головний приз — перехідний Кубок, яким переможці першості володітимуть увесь наступний рік.

Змагання розпочалися 12 грудня та розраховані на чотири дні.

"Ми проводимо по 2 гри кожного дня. Команди грають по колу — кожна з кожною. В останній день відбуватимуться фінали. Перша та друга команди боротимуться за Кубок міста. Відповідно, команди, які за результатами попередніх матчів посядуть 3 та 4 місце, змагатимуться за бронзу нашого турніру”, - пояснює головний суддя змагань Сергій Гончаров.

Вже майже десять років Юрій Юровський тренує юних ватерполістів. У вечірньому матчі його вихованці, одразу декількох вікових категорій, протистоять один одному та борються на кожному сантиметрі води.

«Наразі грають змішані склади спортсменів. Ми готуємося до турніру імені заслуженого тренера України Геннадія Фоміченка «Зимові канікули», який розпочнеться вже 4 січня. Це міжнародні змагання, участь у яких візьмуть 14 команд. Окрім українських до Дніпра завітають і колективи з Молдови”, - каже тренер учасників змагань Юрій Юровський.

Команда Олександра Біруліна лідирує. Спортсмен впевнений, інакше й бути не може, адже на воді - основний склад гравців. Спортсмен каже, тренується не менше трьох разів на тиждень. А потім згадує, як все починалось.

Спочатку в Єгипті, коли поїхав туди відпочивати, я познайомився з цим видом спорту. Мені захотілося цим займатися, тому по поверненню я прийшов у спортивну школу”, - каже учасник змагань Олександр Бірулін.

Фінальна битва за Кубок Дніпра відбудеться в неділю, 15 грудня.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео