Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гра в нічію: Хосе Гайя на 95-й хвилині зрівняв рахунок

Гра в нічію: Хосе Гайя на 95-й хвилині зрівняв рахунок
42633 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це була перша гра другого періоду, коли Луїс Енріке відповідав за Іспанію, і у колишнього боса «Барселони» було кілька позитивних моментів, не в останню чергу виступ нового «Манчестер Сіті», який підписав Феррана Торреса.

Нападник «Сіті» за 20,87 млн ​​фунтів стерлінгів впевнено зіграв на правому фланзі, перш ніж змінити фланг після того, як 17-річний гравець «Барселони» Ансуї Фаті дебютував за збірну в старших класах на початку другого тайму.

Навпаки, нападник Родріго упустив чудовий шанс за рахунку 0:0, коли йому треба було занадто багато часу, щоб нанести удар перед зяючими воротами, перш ніж він отримав ще один шанс, заблокований воротарем Кевіном Трапп після того, як він опинився позаду захисту Німеччини.

Це була перша змагальна зустріч між двома європейськими гігантами з тих пір, як Іспанія обійшла Німеччину в Південній Африці на шляху до перемоги на чемпіонаті світу 2010 року.

Німецька команда була позбавлена ​​гравців з Мюнхенської Баварії після тріумфу в Лізі чемпіонів в Португалії минулого місяця.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео