Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Харкові відбувся Чемпіонат України з черлідингу!

В Харкові відбувся Чемпіонат України з черлідингу!
110786 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно у м. Харків відбувся Чемпіонат України з черлідингу. У всеукраїнських змаганнях взяли участь майже 2000 спортсменів з 9 областей України: Київської, Донецької, Одеської, Дніпропетровської, Львівської, Харківської, Сумської, Полтавськаої, Запорізької та м. Києва.

Неймовірний результат продемонстрували підопічні столичного клубу «Чер-Ніка», які вперше в історії українського черлідингу підкорили п’єдестал пошани в усіх вікових категоріях у змаганнях з чер-данс фрістайлу.

Як повідомляє Всеукраїнська федерація черлідингу, киянки завоювали золоті та срібні медалі вікової категорії 3-5 років, золото та бронзу – 5-8 років, стали чемпіонками України серед кадетів (8-12 років) та здобули бронзові нагороди у змаганнях серед юніорів та дорослих.

Чимало медалей здобули і спортсменки одеської «Посмішки», кам’янського «Прометею», львівського «Динамо», покровського «Альтаіру», а також «ПолтНТУ» (Полтава), «Ексклюзив» (Дніпро), «Бригада» (Павлоград)

Досягнення спортсменок на Чемпіонаті України будуть враховані при відборі до Національної збірної, яка представлятиме Україну на чемпіонаті світу в США, який відбудеться у квітні.

Фото: Всеукраїнська федерація черлідингу

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, черлідинг

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео