Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ДМИТРО БІЛОЗЕРОВ СТАВ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З ДИНАМІЧНОЇ ПІРАМІДИ

ДМИТРО БІЛОЗЕРОВ СТАВ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З ДИНАМІЧНОЇ ПІРАМІДИ
166222 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український більярдист Дмитро Білозеров став чемпіоном світу з динамічної піраміди. У фіналі, який відбувся в Казахстані, наш співвітчизник переміг росіянина Йосипа Абрамова з рахунком 7:5. Загалом у змаганнях взяли участь понад 60 спортсменів з 17 країн світу. Україну на турнірі представляли 5 спортсменів: Анастасія Ковальчук, Андрій Клестов, Павло Радіонов, Дмитро Білозеров, Артем Моїсеєнко.

До чвертьфіналу від України дійшли майбутній чемпіон та Павло Радіонов із Анастасією Ковальчук. У боротьбі за медальний залік всі українці, крім Дмитра зійшли з дистанції. Нажаль Аліхан Каранєєв не дав Павлу вийти до півфіналу, а Анастасія Ковальчук провела за столом з Катериною Перепечаєвою 5 годин але перемога залишилась за білорускою.

Проте, найкращим більярдистом у світі все одно став українець Дмитро Білозеров. У фіналі наш співвітчизник здолав росіянина Йосипа Абрамова з рахунком 7:5. Загалом Дмитро отримав 6 перемог, до фіналу українець здолав, також, спортсмена з Казахстану Аліхана Каранєєва у півфіналі (з рахунком 6:1), а у чвертьфіналі - представника Киргизстану Канат Садикова.

У жіночому заліку перемогу виборола спортсмена з Білорусі Катерина Перепечаєва.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, спортивний більярд, чемпіонат світу

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео