Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВСЕУКРАЇНСЬКІ СТУДЕНТСЬКІ ІГРИ 2018. ARTISTIC DIVISION

ВСЕУКРАЇНСЬКІ СТУДЕНТСЬКІ ІГРИ 2018. ARTISTIC DIVISION
193886 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні у приміщенні Національного університету фізичного виховання та спорту України відбулись щорічні змагання «Всеукраїнські студентські ігри», де представники вищих навчальних закладів змагались за нагороди з артистичних видів спорту.

Цьогорічні змагання вирішено розділити на дивізіони за видами спорту. Старт відбувся з артистичного дивізіону, куди увійшли спортивні танці, спортивна аеробіка та чирданс. А зняти напругу з учасників та розважити глядачів показовими виступами допомагали вихованці спортивно-хореографічної «Школи Філімонових «ЛІА», одна з найсильніших команд України з брейк дансу «Natural groove», представники шкільного чирлідингу команда «Імпресія» та чирлідинговий дует під назвою «Джаз Дует».

Загалом участь у змаганнях взяли близько 150 спортсменів з 13 вищих навчальних закладів України.

Першими на паркеті виступали спортсмени зі спортивних танців, де серед дорослих та молоді було розіграно два комплекти нагород. У стандартній програмі чемпіонами Студентських ігор стали пари Рєзнік Ігор і Поліщук Марія (дорослі) та Добровольський Данило і Мальована Анастасія (молодь). Латиноамериканську частину виграли Лебедь Денис і Кузьменко Ольга (дорослі) та Щербак Марк і Сефер Олена (молодь).

У змаганнях зі спортивної аеробіки переможцями стали команди Житомирського державного університету ім. Івана Франка у програмі аеробна гімнастика. А двічі золото здобули студенти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» у програмах аеро степ та аеро фанк.

Останнім видом спорту представленим сьогодні на паркані був чирлідинг. Тричі на першу сходинку п’єдесталу піднімались команди Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, які здобули перемогу в програмах чирданс команда, чирданс шоу, урбанданс дует. Переможцями в помданс дуеті стала команда Національного університету харчових технологій.

Окрему подяку за сприяння в організації Всеукраїнських студентських ігор 2018 Спортивний комітет України висловлює голові комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України Вадиму Стеценко, проректору з науково-педагогічної роботи Національного університету фізичного виховання і спорту України Ользі Борисовій та завідувачу кафедри спортивного танцю Національного університету фізичного виховання і спорту Ігорю Сороновичу.

Теги: спорт, неолімпійський спорт, всеукраїнські студентські ігри

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео