Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВИЗНАЧИЛИСЬ ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ З ФЛОРБОЛУ!

ВИЗНАЧИЛИСЬ ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ З ФЛОРБОЛУ!
193990 ПЕРЕГЛЯДІВ

21/22 квітня Полтава приймала матчі Playoff Чемпіонату України з флорболу серед чоловічих та жіночих команд. Флорбольний клуб "Скала" з Мелітополя став переможцем чемпіонату в обох категоріях. Зауважимо, що вже другий рік поспіль до фіналів вийшли одній й ті самі команди.

Жіноча команда з Новояворівська "Янтар" у півфіналі здолала столичний "КФК-Україночка" з рахунком 10:2, а "Скала-МДПУ" з Мелітополя - "Скіфів" (9:6), що й вивело їх у Playoff. Фінальний матч виявися яскравим та видовищним, тут до останньої секунди не було зрозуміло хто ж переможе. У першому періоді "Скала" вийшла вперед із солідним відривом 3:0. Проте вже після двох періодів відрив мелітопольців сягав лише одного пункта - 5:4. Попри всі потуги "Янтаря" вирівняти гру - захистити титул їм не вдалося, а ось скалістки забили 6й гол у пусті ворота за 30 секунд до завершення матчу. Врешті-решт, Скала-МДПУ перемагає із рахунком 6-4, та стає Чемпіонами України серед жінок 2017/18.

Кращий гравець чемпіонату України: Єлизавета Галкіна (Скала Мелітополь)

Найкращий бомбардир: Василина Козак (Янтар)

Найкращий захисник: Аліна Зелена (Скіф)

Кращий голкіпер: Ліна Харченко (Скала Мелітополь)

Зайняті місця за підсумками сезону жіночої ліги:

1. Скала-МДПУ Мелітополь

2. ФЛК Янтар

3. Скіф Новий Розділ

4. Київський Флорбольний Клуб

У чоловічому заліку "Скала" (Мелітополь) після розгромного півфіналу (15:6) проти Київського Флорбольний Клубу та "Шторм" (Тернопіль) після виснажливого півфіналу (9:8) проти львівського "Лемберга" вдруге поспіль зустрілись у фіналі між собою. Після 13 хвилин першого періоду "Шторм" Тернопіль повів у рахунку 5:1, але "Скала" змогла вирівняти гру і рахунок до 15 хвилини матчу. На першу перерву Шторм пішов виграючи 1 гол (7:6). У другому періоді "Скала" змогла переламати хід матчу і вперше вийшла вперед у рахунку, загалом святкуючи успіх у другому періоді з рахунком 4:2 і підсумковими 10:9 на табло. В останні 20 хвилин команди подовжили обмінюватися голами. Дуже атмосферний матч змушував помилятися гравців об двох команд, отримуючи штрафні вилучення. Натомість Скала утримала перевагу, та в черговий раз захистила свій титул завершивши матч із рахунком 14-12!

Кращий гравець чемпіонату: Андрій Семенюк ("Скала" Мелітополь)

Найкращий бомбардир: Станіслав Щербаков ("Шторм" Тернопіль)

Найкращий захисник: Михайло Семенюк ("Скала" Мелітополь)

Кращий голкіпер: Димитро Константинов ("Стрип" Тернопіль)

Підсумкові місця за результатами сезону:

1. Скала Мелітополь

2. Шторм Тернопіль

3. Лемберг Львів

4. КФК Київ.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, флорбол

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео