Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЗАВЕРШИВСЯ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ТАЇЛАНДСЬКОГО БОКСУ МУЕЙ ТАЙ!

ЗАВЕРШИВСЯ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ТАЇЛАНДСЬКОГО БОКСУ МУЕЙ ТАЙ!
166550 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цими вихідними в місті Канкун (Мексика) завершився чемпіонат світу з Таїландського боксу Муей Тай. Загалом у турнірі взяли участь 404 спортсмена з 77 країн. Україну представляли 16 бійців, які здобули третє загальнокомандне місце, виборовши 7 медалей (4 золоті, 1 срібну та 2 бронзові).

Чемпіонами світу у 2018 році стали Сергій Любченко, Василь Сорокін, Олег Приймачов та Рогава Цотне. Першим гімн у свою честь заслужив Олег Приймачов, який у передостанній день турніру переміг суперника з Росії Гаджу Мелжидова. Сергій Любченко, як завжди, швидко нав'язав бій своєму супернику та здолав Вівіта Хамху (Таїланд), не давши оговтатись. Ще два золоті призери у фіналі здолали свої суперників: Василь Сорокін переміг Євгена Лашейського (Білорусь), а Рогава Цотне – росіянина Кирила Корнілова.

Срібну медаль здобув Владислав Микитась. Владислав у фіналі поступився майбутньому супернику Сергія Любченка Вівату Хамсі. А бронзами загальну скарбницю поповнили Олена Овчиннікова та Анатолій Суханов. Щодо поєдинку Олени, то на думку очевидців Олена була активнішою за суперницю і вона дуже гідно провела півфінал, тож її поразка не є однозначною. Анатолій же поступився шведу Константіно Нанга

Збірна України здобула командну бронзу, поступившись збірним Росії та Таїланду.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, та

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео